Prefabrik Ev

Wiki Article

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Prefabrik yapı inşa etme sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik ev fiyatları 2023 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, hemen Karmod uzman ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Bir telefon kadar dimension yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı system ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi dimension sunabiliriz.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çok artmıştır.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi prefabrik ev ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Kars’ta çOkay soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page